Ut i blåsten och strul i affären


Tog en promenad i det kyla vädret. Det var fortfarande för kallt för att gå ut i fleecetröja. Det blev totalt 5,5 km idag.

Passade på att handla på vägen hem. Körde med självskanning. Det började direkt att larma när jag skulle checka ut, att personal behövde komma och mata in sin kod. När jag sedan betalade och skulle riva kvittot så rev jag kvittot så amatörmässigt så att streckkoden delades, så jag väntade snällt in tills han blev klar med med de andra innan jag kunde berätta vad jag hade gjort. Jag var tydligen inte den första som hade gjort och han släppte ut mig. Sen när jag kom hem såg jag att jag hade skannat in en vara 2 gånger och betalat dryga 50 kr för mycket 😦 Inte min dag alltså!

Nu när jag duschat bort svetten ska jag ta en kopp värmande kaffe, men nån baklava som jag stannade och handlade på utländska affären. Så ner ett hekto och upp 3 kg typ 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.