Jobbade, kolla på Tesla, …


Jag klev av bussen och gick 5-6 hållplatser till stan och gjorde lika när jag skulle hem. Men det var kallt, för kallt för att gå i fleecetröja. Hade det inte blåst så hade det inte känts så kallt. Fick ta lite Cocillana. Vi gick en bit under lunchen med och det känns i foten och i halsen Är inte så snuvig, och hoppas att det inte blir värre. Får klä på mig bättre nästa gång.

Uppgradering av Oracle gick bra 🙂 Och med allt som allt tog jobbade jag 5,5 timmar. Vi passade på att lunch medan backup, … gick.

På väg till stan såg jag en kille ställa fram flaggor på en Rådhustorget och frågade om det var nån jippo. Det var det. Det var visning av Tesla. Det var folk som hade bokad provkörning med sa han, när jag frågade det.

Så jag gick den vägen för att kolla på dem bilarna. Det var flera stycken. De såg fina ut 🙂

Men nu ska jag ta helg. Ska dricka ur vinet som jag öppnade igår. Ett glas igår och det ett glas idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.