Sprida var ut och skurade idag


Åkte och köpte tangentbord o mus. Hade tagit med mig en ryggsäck och tangentbordet stack ut från ryggsäcken, men det var ju under 1 km hem så det gjorde inget. Dumpade ryggsäcken i garaget och åkte och klippte mig för att sedan ta en tur.

Det hade känts bättre i magen idag, så jag testade att äta äta ute och köra längre sträcka hem. Stod ut med värken och behövde inte besöka toa 🙂

Gick runt en stund för att se om jag ska ta snabbaste vägen hem, eller om jag kan chansa att ta en omväg hem.

Innan Adelöv började regna och det övergick i rejäla skurar. Det blixtrade några gånger med. Jag torkade av visiret ofta, ändå var det svårt att se långt. Som tur var, så var det ingen trafik.

Jag var dyngsur av all regn. Även kallingarna var blöta. Var till Nässjö och kollade om de hade varselväst i min storlek. Det var slut, men det beställdes hem en sån till mig. 2 av mina 3 västar behöver arkiveras, dragkedjan som krånglar.

Vid Nässjö kom jag till en avsmalnat gata. Bilarna framför mig åkte medan en buss med flera bakom stod och väntade. Jag ljus tutade så att bussen kunde köra fram. Det gjorde han inte. Så jag körde in. Innan jag var fram till andra sidan bestämde sig busschauffören att köra in där och försöka preja mig 😮 Flyttade snabbt in till refugen för att inte bli påkörd. Vad sysslade han med?

Mätarställning: 24595. 18,4 mil blev det idag. Tankade 8,11 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.