Aldrig blivit så blöt


Kan inte minnas att jag blivit så blöt nån gång, om nu bortse från bad & dusch.

Var till Växjö och hälsade på en kompis. Det var trevligt 🙂 Fick tips om stövlar som gjorde mig 6 cm längre 🙂 Funderar starkt på att köpa dessa. De var dyra, men så kostar det att sänka hojar med! Utbudet av hojar jag kan provköra/köpa är helt plötsligt större.

Hade tänkt att vända tillbaka innan det hotade regnet skulle komma. 200 minuter efter att jag började åka tillbaka började regna, en av det värsta jag varit med om, i typ 10 mil.

Det var svårt att se, var är kurvorna? Till slut tog jag stora vägarna och höll mig där. Vi körde nog 20-30 km under max hastigheten. Alla höll avstånd utan en idiot som körde om mig för att sedan köra framför mig. Bromsarna och de nya däcken funkade bra i regnet.

Jag hade stannat och tagit på mig regnjackan, men tydligen inte knäppt den ordentligt och tröjan var dyngsur.

Dumt nog valde jag att inte ta på mig regnbyxorna, trodde inte att det skulle bli så mycket regn då det var var ljusare på himlen dit jag åkte. Det var fel beslut.

Ännu sämre beslut var att stoppa byxorna i stövlarna. Det började rinna in i stövlarna och det kändes om att ha haft en liter vatten i stövlarna när jag kom hem. Nu får se om jag får dessa torra. Annars får jag hämta reserv stövlarna från vinden.

Byxorna har jag tvättat nu och hoppas att impregneringen håller denna gång. Ska gå och plocka ur de från tvättmaskinen nu.

Mätarställning: 24870. 27,5 mil blev det idag. Tankade 6,22 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.