Mysteriet är löst


Hade tänkt att åka till Uppsala, men magvärken var kvar, dessutom hade jag ont i nacken och huvudet.

Det kändes bättre senare och jag åkte iväg vid 12, i hettan. Det var 29 grader och det var svettigt. Inte lika mycket som igår då jag hade kevlar jackan på mig. Hoppas att jag hittar kevlar byxor med.

Tänkte kolla på skogsmässan så åkte ditåt, men såg hur mycket folk det var där och så var det så varmt så jag bestämde mig att vända.

När jag kom hem upptäckte jag orsaken till varför jag haft ont i skallen när jag kört senaste veckan. Hjälmen har känts liten och det har trycks in på något ställe. Visst jag har inte klippt mig på en månad, men så mycket kan väl inte ogräset växa?

När jag tog av mig hjälmen och skulle ladda den så såg jag sladden i hjälmen. Det är den som har tryckt in i skallen på mig. Måste ha missat att gömma sladden i måndags. Så mysteriet är löst.

Tankade 6,25 liter. Mätarställning: 24411. 11,1 mil blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.