100-mila service, …


Har haft mycket ont i magen. Var osäker ett tag om jag skulle kunna åka och serva hojen. Men det blev bättre innan 11 och jag drog iväg.

100-mila service gick på 1657 kr och tog dryga timmen. Det kändes mycket bättre att åka efter servicen 🙂

Tankade 6,8 liter i Aneby och drog sedan vidare mot Omberg via S:t Åby, Rök & Heda. Men jag hade åter fått ont i magen efter att ha käkat mat i Nässjö, så jag åkte inte runt i Omberg, utan körde från ena infarten till den andra.

Väjde för flera katter idag. Ena var lite koko. Det kom en bil från andra sidan och saktade ner när han såg katten. Men katten flyttade inte på sig utan tittade på mig som kom från andra hållet. Bilen stannade och det gjorde jag med. Nä, den flyttade inte på sig utan tittade vaksamt mot mig, medan bilden stod nån meter bakom den :O Bilisten backade lite och sakta körde om katten. Jag började sakta köra fram och först då rymde katten in i diket!

Jag köpte tvätt och impregneringsmedel på Mascot, men tänkte vänta med att tvätta båda byxorna till lördag-söndag, orkar inte med det ikväll.

Beställde även inner-väskor till sidoväskorna. Att jag inte tänkte på det för några veckor sedan, eller tidigare i veckan? Har jag tur så får de hem dem imorgon så då har jag imorgon och lördag på mig att hämta de. Annars får det vänta till de är tillbaka från semestern och att jag går på semester.

Mätarställning: 1325. 27,8 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.