Bländad av sol, väglag, …


Behövde inte jobba ikväll, så jag stack redan 15:30, fast jag stod och snackade med en kollega nån kvart.

Även idag var det smått kaotiskt på stan. Många gatuarbeten och lite smått irriterade bilister. Men jag klarade mig helskinnad idag med. I morse var det bilist som låg väldigt nära, men jag hade jag andra framför mig och kunde inte köra om dem.

I flera smala och dolda kurvor fick jag möte av bilister som genat i kurvan. En var väldigt nära, den sista kurvan jag fick möte. Fast det visade sig att han hade väjt för en häst, den jag möte själv senare.

Det blev några nya vägar, några av de blev grusvägar, nån ledde in i nån gård eller nåt flottigt så jag fick vända. På ett ställe såg jag att asfalten hade börjat smälta, men jag hade ingen täckning och kunde inte anmäla det och appen kraschade. Fast jag skickade en rapport i alla fall, det var om beläggningsarbete som inte var varnat för.

Jag hade sol i ögonen den sista timmen och fick sätta upp handen för att kunna se. Det var lite jobbigt speciellt när jag fick sista mötet. Fick snabbt ta ner handen och växla ner för jag hade för hög växel för den fart jag blev tvingad till och hojen började hacka. Måste leta efter annan hjälm som hade flera solskydd. Eller leta efter solglasögon. De jag hade har jag tappat bort och mina glasögon som skiftar färg räckte inte i alla lägen, när solen är så låg.

Passade på att tvätta hojen idag istället för imorgon innan jobbet.

Tankade 9,54 liter. Mätarställning: 13456. 10,6 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.