Gatuarbeten, ekorrar är inte lika snabba som harar, …


Fy så mycket gatuarbete det är i stan just nu 😦 Det ska asfalteras överallt, samtidigt. Snart vet jag inte vilken väg jag ska ta till och från jobbet. Jag problem är halkan och otålmodig bilister. Själv är jag tålmodig och bryr mig inte så mycket att det står vakt och stoppar en, trots att det blir svettigt i mc-munderingen. På vägen hem, tog jag bron över Muksjön, för just där var det inga vägarbeten på morgonen, men även där hade de rivit upp asfalten. Tvivlar på att de är klar med asfalteringen till måndag när jag ska till jobbet igen :/


Var till vårdcentralen för att få Behepaninjektion. Bokade inte nån ny tid, för nästa vecka ska jag lämna blodprover och senare träffa läkare för årlig kontroll efter min gastric bypass. Så jag väntar med bokningen tills jag fått svar på blodproverna.


Lyckades ta mig ur stan till slut efter jobbet och drog iväg en stund. Dumma jag gjorde samma misstag att åka åt samma håll som igår och få sol i ögonen på vägen tillbaka 😦 Men det var svårare att ta sig ur stan åt andra hållet idag.

Kom till ett ställe där de hade satt upp halkvarnings skyltar, med rätta. 2 Stora avsnitt såg hala ut. Jag stannade vid nån parkeringsficka och lät bilisterna köra om mig för att kunna ta det lugnt, utan nån som ligger efter och tycker att jag ska köra minst 20-30 km/timme fortare än hastighetsbegränsningen. Det gick bra.

På vägen tillbaka upptäckte jag att ekorrar springer saktare än harar och katter. Fick väja för en långsam sådan!

Tog en ny väg idag. 18% lutning. Det gick bra tills jag kom till gruset. Där var det sönder hackad väg och det var stora gropar. Men nu vet jag hur den vägen är 😉


Tog ut flex imorgon och ska åka iväg uppåt i landet, frågan är hur långt upp, för jag har ledigt imorgon bara. Hade varit bäst att ta ledigt på måndag med känner jag.

Mätarställning: 13587. 13,1 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.