Blev en kortare tur idag


Tog lite kortare tur idag. Har ont i kroppen. Var först på stan och köpte en sallad samt besökte bolaget där jag köpte en hel del alkoholfria öl, cider, … samt vanlig öl (allt i burk för att undvika att de går sönder). Bestämde mig för att köra hem med bolagskassen. Körde in på parkeringen och gick ner till garaget med kassen.

Bestämde mig för att kolla om det finns nånstans att parkera vid Landsjön och käka. Det fanns inga andra där så jag parkerade och gick igenom hagen till klipporna som låg i skuggan. Lite senare kom ett äldre par, som ville sola. Senare kom 2 killar. En av dem kollade på hojen lite innan de kom till sjön. De pratade tyska.

Efter maten dog jag vidare och såg att ett får hade smitit ut, så jag körde in på Kaffe & Kackel och berättade det för dem. De hade precis kommit tillbaka och hade sett det själva. De hade stängt annars så det blev inget kaffe där.

Körde runt försiktigt idag. Såg att det var sprutlagad på flera vägar och jag stannade och rapporterade till Trafikverket, då det saknades skyltar. Kom att tänka på att det kanske var en åtgärd mot blödande asfalt. Hur som det saknades skyltar.

Det fanns dock andra skyltar som gjorde att jag valde annan väg. Ville inte fastna/halka i tjära och få eventuellt stenskott.

Var till Staplet och fikade. Fick bullen uppvärmd i mikron. Utsikten är fin i alla fall. Snackade länge med ett äldre par innan jag åkte vidare.

Det blev några grusvägar idag med och jag såg på hojen att den är i behov av en dusch. Orkade inte göra det idag, så det får jag göra imorgon.

Tänkte slänga in membranet i byxorna i tvätten då det börjat lukta svett. Upptäckte att jag glömt sätta i membranet och så jag fick tvätta hela byxorna. Amatör! Får behandla byxorna senare. Membranet plockade jag fram nu så att jag kan sätta in i byxorna imorgon.

Mätarställning: 7406. 20,6 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.