Kor på vägen, mys kafé, …


Fick fly från borrande idag med. Det lät ännu mer idag 😦

Idag drack jag mer vatten under min tur. Jag tror att det var vätskebristen så gjorde att jag vaknade mitt i natten med värsta sendraget i min vänstra fot. Det är fortfarande ömt där.

Åkte och provade några jackor i kevlar, men jag var för bred för de. Kollade sidoväskor med. Jag borde ha beställt kittet från början, om jag visste att det fanns en sån. Kan gå uppemot 12000 kr. Får fundera om det är värt det.

Tankade 9,73 liter och åkte vidare. Kom inte långt innan jag fick stanna i Kråkebo. Såg ett antal kor på väg mot mig. Fyra pers gick bakom dem. Stannade i en mötesplats och slog av tändningen och väntade tills de passerade innan jag åkte vidare.

Försökte undvika grusvägar idag då jag hade tvättat hojen på morgonen, men hamnade ändå på en. Vände, men hamnade på en ny och sket i att vända. Hade fått åka tillbaka långt.

Hamnade till slut i Vaggeryd. Där stannade jag och åt lunch och åt ännu en glass innan jag åkte vidare.

Hittade en härlig väg mellan Vaggeryd och Tofteryd. Rena dal och berg bana 😀

Körde vidare utan plan, som vanligt. Det blev en hel del rakor, stora och små sådana. En del storvägar med. I ett ställe, tog vägen slut, Hånger och jag fick vända. Vägen dit var en raka och jag tänkte fan, jag vill inte köra samma väg tillbaka. Hade sett en väg ett par km tillbaka och tog den mot Vittaryd. Den var kul 🙂 Även om asfalten har börjat mjuknas upp på sina ställen. Tog det lugnt och fällde upp solvisiret för att kunna upptäcka fläckarna bättre.

Hittade några rastplatser utmed några sjöar och stannade och vilade mig en stund. Men det var för varmt och jag var för rastlös för att njuta av utsikten. Får bli bättre på att bara vara i framtiden.

På en väg såg jag en kille som åkte på sin HD, i t-shirt och utan hjälm :O Visst är det skönt att slippa en hjälm som gör en sömnig i värmen, men ändå! Bortsett från lagen så är det kört om det händer nåt.

Det blev en och annan grusisar till. En av det var skitjobbig bitvis, men vilken utsikt! Jag tog det lugnt och det gick bra, tills jag upptäckte att jag hade fått en bil som i rasande fart. Själv körde jag runt 50. Såg en fläck och svängde dit för att låna hen passera.

Råkade se Suzis Café med B&B och stannade där och fikade, vilket mysig ställe! Ska nog ta in i B&B nån gång. Kändes att det var för tidigt för det, fast jag hade kunnat åka runt lite till och vänt dit. Som sagt korkad och rastlös.

Ska ta och medicinera mig, med värktabletter och Resorb innan jag fixar nån mat.

Stannade och tankade 8,39 liter. Mätarställning: 7200. 36,7 mil blev det idag. Det är nog dags att planera/boka 1200 mil service!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.