Gick länge, ingen hoj än, …


Inte heller idag fick jag min hoj 😦 :/ Ringde och kollade. Allt var inte kommit hem. Så det blir ingen åktur imorgon heller. Tvivlar på att jag får hojen på fredag. Funderar att åka till Nässjö på lördag och kolla på andra hojar och se vad jag kan få för min i utbyte.


Åt lunch idag och hade jävligt ont i några timmar, men det blev bättre och jag var piggare.

Kände att det är öm på en viss punkt på magen. Kändes som en knöl, med det kan vara en fettknöl. Drog upp tröjan på toa och kunde inte se nån blåmärke eller så. Men det är inte bara där det gör ont, men det är ändå en punkt.

Möjligtvis för att jag gått och tryckt på den när det har huggit till den senate perioden?


Jag gick nästan en mil idag. Dels gick jag 3 hållplatser i morse, men det kändes kallt att gå med tröja, så jag tog bussen resten av vägen till jobbet.

Sen tog jag en annan buss hemåt, men det var tjockt med folk så jag klev av och gick de 4 km (nästan) hem.

Upptäckte då att den kö som jag sett från stan aldrig tog slut. Det var kö bortom mig mot Husvkarna, inte bara på motorvägen utan på de andra vägarna med :O

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.