Hemma efter 55 mil


Är rätt så trött efter 55 mil. Åkte iväg 08:12 och var hemma 18:04. Några timmar blev det alltså. Det blev motorvägen några gånger. Körde vilse i Stockholm. Det var jobbigt att köra in i tunnlarna, den längst var värst. Försökte ta små vägar. Blev några grusvägar med. Roligast var att jag lyckades köra Skålhamravägen bra 🙂 Kan det vara tröttheten, eller att det var nedförsbacke sist varför det gick så dåligt för mig? Hur som helst gick det bra tillbakavägen.

Stannade i Gillinge och kollade hur folk hade det på Start2Ride. Några kände man igen 🙂 Hade förstås lust att stanna och provköra samt hjälpa till, men jag visste att jag hade långresa tillbaka så jag var där en kort stund 😦

Stannade inte så ofta som jag borde. Drack lite då och då och käkade en korv med bröd. Nu får det bli middag innan jag hungrar ihjäl.

Ska åka och lämna in toppboxen det första jag gör, innan jobbet. Lär inte få tillbaka den inom kort misstänker jag 😦

Tankade först 5,95 liter. Sen 6,07 liter och sist 10,1 liter, japp, hade gått till reservtank igen 😦
Mätarställning: 14813. 55,3 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.