Tvättmaskinen är installerad, …


Jag var otrolig pigg, trots sammanlagd 3 timmars sömn! Det blev inte lika lång dag som jag befarade och slutade 20:30 🙂 En dag kvar till semestern 🙂 Fast jag kanske ska jobba lite/vara tillgänglig nästa onsdag.

Tvättmaskinen var installerad som det lovats igår. Fast, då hade vvs-killen vänt på den. Ska se om jag låter den stå så, eller vrider på den lite eller 45 grader.

Körde en snabb-tvätt. Ska inte göra det så sent längre, det låter för mycket. Men nu vet jag hur mycket den låter. Kommer att köra samma regel som jag gjort i alla år, ingen tvätt före 08 och inte efter 21. Visserligen blev denna gång klar 21:15, men det får bli första och sista gången det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.