Träffade diabetesläkaren idag


Träffade diabetesläkaren idag. Blodtryck & EKG var bra, likaså känsel i fötterna.

Fick sluta med viss medicin o halvera dosen på Behepan då jag hade väldigt höga värden på det.

Fick börja med Synjardy. 2/dag skulle jag ta.

Efter toabesök gick jag till apoteket, i all röra (gatuarbete o gatuavstängningar). Det visade sig att han hade skrivit 1/dag i receptet, vilket apotekaren tyckte var konstigt, då man bruka skriva ut 2/dag. Japp, han sa 2/dag till mig sa jag.

Sen började jakten på läkaren och jag fick gå runt, runt i apoteket en timme, tills de ringde tillbaka från vårdcentralen. Jag var på väg ut för att reka efter en toa när hon ropade in mig.

Det visade sig att han hade ändrat sig i sista minuten och ändrat till 1/dag, så han hade skrivit rätt, men informerat fel. Dessutom behövde jag ta det till maten, vilket han sa att det inte behövdes.

Klarade mig hem till toa som tur var.

Få se när jag blir kallad till diabetessköterskan och ögonläkaren.

Nu har jag ätit lunch/middag (17:45). Åt o drack inget från 09:45, och det kändes när jag hetsåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.