4 av 5 på 2,4


Åkte och fotade 4 av 5 sjöar på 2,4 mil. Med bättre planering hade det säkert tagit färre km!

Vaknade runt 03:45. Åt frukost, vattnade blommorna. Det kändes bra i magen och efter att ha gått dryga 2 timmar efter toabesöket (och det kändes fortfarande bra) så åkte jag iväg för att pumpa däcken o handla.

Det var vindstilla och jag borde få bra bilder på sjöar, så jag best bestämde mig att fota Vättern först för att stanna på macken mittemot och pumpa däcken.

Det blev svettigt då det läckte ut luft ur bakdäcket, då det inte munstycket (eller vad det nu heter) fastnade ordentligt på ventilen. Jag hade följt instruktionerna, matat in 2,90 och tryckt på OK. Det visade sig att OK delen inte gått in i systemet. Så jag tyckte på OK på nytt, lite hårdare denna gång och då hände det grejer.

Fick hålla i munstycket och ventilen medan det jobbade och tryckte in luft. Jag hade 2,10 nr jag kom till macken. Det hade sjunkit till 1,70 innan jag till slut fick in luft i bakdäcket.

Så jag gjorde samma sak med framdäcket och fick in 2,50 där. Puh!

Sen åkte jag mot Axamo. Det verkar vara någon go-kart tävling i Axamo Ringen, då det var massa med husbilar, … där jag brukar stå. Valde att åka vidare mot sjön istället och fota den med.

Bestämde mig att fortsätta fota sjöar så jag åkte först till Västersjön för att dra sedan ner till stan, stanna och fota fota Munksjön innan jag åkte och handla.

Vågade inte handla mycket, då jag kände att det var något på G i magen. Så åkte snabbt hem och lyckade hinna till toan. Gick sedan till garaget för att låsa hojen och hämta matkassen.

Det blev svettigt, så det fick bli en dusch. Snart är det dags för mellis. Klockan är 08 och jag är vrålhungrig!

Mätarställning: 10618. 2,4 mil blev det idag. 37 mil totalt i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.