Ingen lunch, har det inte lätt med parkeringen


Magvärken från igår kväll fortsatte idag. Så jag åt ingen lunch idag. Åt macka på jobbet och frukost hemma dock. Resorb & honung höll mig pigg. Få se hur det känns när jag ätit middag. Jag måste börja ta ut mina flextimmar på nåt sätt. Snart hamnar jag i max antal timmar. Det blev ju 9,5  timmar idag med.


Parkerade på nya parkeringsområde som vi blivit hänvisade till. Stor och fin är den, men … det är rätt så hög i kanterna (det var inte tänkt som parkeringsplats egentligen) Så jag kämpade mig upp. Än värre när jag skulle hem. Backade ner, samtidigt som jag inte nådde ner med fötterna riktigt. Det var rena turen att jag klarade mig helskinnad. Det var sista gången jag parkerar där kan jag säga.

Ett alternativ hade varit att vända på hojen innan, eller leda den ner. Det sista kändes lite farligare utifall att jag skulle halka. Det var därför jag satte mig på hojen och backade, sen var det försent.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.