SMC-appen


Har haft lite kontakt med supporten om mina funderingar. Hade testat lite själv innan med.

Lade till 2 nya MC-parkeringar och efter att konversationen så visade sig att vem som helst kan lägga in sånt och blir administrator för just det man lagt upp.

Alla  mina gamla rutter jag spelat in syns nu, men det har smugit in sig flera dubbletter, möjligtvis för att de var knutna till en viss app version. Det gick bra att av-publicera och sedan radera dubbletterna. Så nu har jag gjort det och hamnat på typ 40 rutter.

Får börja testa att spela in alla de nya vägar jag hittat, för att se om det går bättre och om de är batterislukande, …

En sak måste jag anmäla snart. Försökte redigera en rutt, tänkte byt namn på några då i någon version fick man ett frågetecken när det var åäö i namnet (orten/staden). Det hände inget och sedan kunde man inte backa till föregående sida. Fick döda appen och starta på nytt.

Får göra anmälningen via appen denna gång, då webbappen som är uppe är inte den riktiga webbappen, vilket jag inte kände till! Meddelandet jag skickade igår gick ju igenom, men det är den sida som ska använda i fortsättningen! Få se vad det blir för adress för den!

https://www.svmc.se/club/SMC-Appen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.