Svimfärdig


2 timmar efter att ha ätit o var på toa 2 gånger så tog jag omväg till affären.

3,8-4,17 km, 6281-6368 steg enligt olika appar! 11 våningar, enligt en av dem. Jag var andfådd rejält o en stund efter att gått upp dit, fick jag sätta mig på olika parkbänkar för att inte säck ihop. Antagligen dålig kondis i samband med diabetes, pollen o ”astma”.

Jag hade inte med mig inhalatorn, har bara puffat i mig 46 doser på 4 år, så jag tyckte inte att jag behövde det. Eller 44 gånger innan idag.

Jag var lite vinglig när jag gick ner till affären. Där började jag hosta o kände mig rosslig o tänkte att jag borde ha haft med mig inhalatorn. Handlade lite snabbt, köpte tuggummi o tryckte i mig 2 (utifall yrseln hade med diabetes att göra).

Klarade mig hem, o till toa. När hostan o rossligheten inte gav med sig så letade jag efter inhalatorn o tryckte i mig 2 tranbär, utifall yrseln hade med diabetes att göra.

Kom på att jag kanske ska kolla blodsockret en stund senare, det hade sjunkit från 6,4 till 6,3, så det var nog inte det som var boven.

Förutom lite hosta o huvudvärk så känner jag mig bra på den fronten. Ska ta o äta första mellisen, då jag är vrålhungrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.