Årets 3:e njurstensanfall


Låg halvsittande i sängen o kollade på video, då det högg till rejält på vänstersidan, den sidan jag låg på. Vet inte om det hade hjälp att sänka sängen innan jag försökte, försökte o försökte att komma ur sängen eller inte. Så gjorde jag i alla fall o till slut lyckades jag komma ur sängen.

Kunde knappast gå av värk o återigen lyckades jag kväva ett skrik. Kände mig yr o var illamående. Tog telefonen med mig till toa utifall jag ramla’ ner o inte lyckas komma upp. Oklart vem jag skulle ringa till! Har inte lämnat reservnyckel till nån granne än.

Höll på att svimma när lyckades komma till badrummet. Var lite bättre när jag var klar o lyckades komma tillbaka till rummet o sätta mig i fåtöljen.

Lyckades sova några timmar. Flyttade kudden till andra fotändan av sängen. Problemet var bara att komma i sängen från vänstersida.

Kom nu på att jag kan flytta på sängen så att jag kan komma i o ur från bägge sidor. Får göra det senare.

Nu är det bara ryggen som gör ont och det känns åter som ryggskott. Hoppas att det blir bättre till veckan. Ska ju till diabetessköterskan på fredag, på vårdcentralens östra filial 3-4 km härifrån. Får avboka det i värsta fall. Bättre alternativ är att byta vårdcentral till den som är närmast (500-600 meter från mig). Får kolla på det imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.