Åkte och handlade


Väntade tills det har 3 timmar efter toabesöket innan jag kände mig någorlunda säker innan jag åkte och handlade i morse. Tog omväg hem. Var borta knappa 45 minuter.

Har börjat bli lite uttråkad (och små deppig) att jag inte kan (vågar) ta turer. Visst, jag har pysslat med uteplatsen, men det har varit gånger som jag inte ens vågat sitta ute (efter en tillbud, då jag precis hann till toan när jag satt ute och pillade på telefonen). Det gick bra idag i alla fall.

Mätarställning: 10492, 1,9 mil blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.