Tvättade hojen


Åkte och tvättade hojen. Det var något annat bolag som drev tvätteriet och mina polletter var värdelösa där och polletten ramlade aldrig ner. Istället fick man ladda ner en app, vilket jag gjorde och såg sedan att man kunde betala med kort, vilket jag gjorde istället. Men sen visste jag inte hur jag skulle göra för att avsluta det hela. Frågade några andra och det var inte så många som hade tvättat med det nya systemet. En sa att det var bara att åka, vilket jag gjorde. Få se om det dras 100 spänn som reserverades eller 78 som jag tvättade för.

Tankade 5,39 liter för 111,79 kr.

Åkte omväg hem. Det gick bra, men jag hade som vanligt bråttom till toa. Var borta längre än 1 timme idag.

Mätarställning: 10311, 2,5 mil blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.