Moderna påfyllning


Gick på drop-in och efter ca 45 minuter så hade jag fått min 3:e dos, Moderna denna gång.

Jag trodde att dt skulle ha gått 5 månader mellan dos 2 o dos 3, men det gällde inte mig. Det ska ha gått 6 månader de emellan och att jag egentligen skulle ha tagit dos 3 den 10 december! Jag bjöds på 4 dagar och fick den idag istället 😀

Kunde inte sitta och vänta så länge jag skulle för knappa 10 minuter efter behövde jag springa på toa. Istället för att krångla mig fram till toa på kyrkan, så gick jag hem (typ 100 meter). Klarade mig hem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.