Blev sensor-erad idag


Blev sensor-erad efter lunchen. Det ringde från vitvarugruppen och undrade om det passade att komma över och kolla på min kyl & frys. Ja, jag bobbar hemifrån, man jag kan gå ut om ni vill. Det behöver jag inte göra för deras skull.

De dök upp mitt i ett möte, jag släppte in dem och sen fick de sköta sig själva. Det lät lite, ena gick ut och kom tillbaka. Såg senare att de var på väg ut och tog av mig headsetet och snackade lite.

De hade bytt sensor och att det skulle ta en stund att anpassa sig.

När jag några timmar senare gick in i köket såg jag att lampan blinkar. Öppnade kylen för att kolla läget och såg att det hade blivit frost igen, innan vi pillade på termometern i måndags.

Blev full i skratt och ringde bovärden som ringde till de som var hos mig. En av de ringde tillbaka nyss och sa att det kan ta 24 timmar innan det stabiliserar sig. Det är inte olika panel (eller vad det nu heter) för kyl och frys, utan det är en som för bägge och och ”datorn” i kylen sköter resten.

Få se hur det går under helgen. Stämmer temperaturen i kyl och frys så är det fixat, även om lampan blinkar, men det borde också sluta blinka. Gör det inte det så är det lugnt ändå.

Så jag får lugna ner mig lite. Har det varit ojämn hela sommaren, så gör inte en helg så mycket. Hoppas bara att det blir tyst snart, för jag höll på att bli galen som den lät under sommaren dag som natt.

Såg att min adapter hade kommit och gick motvilligt mot stan och hämtade paketet. Ville hellre ha den till boxen på Coop, där jag inte passerar så mycket folk. Men, det gick bra att sicksacka mig fram och tillbaka. Inte kull när det kommer ett stort studentgäng som går fyra i bredden, som tur var kom det inga bilar så jag kunde gå där istället.

Adaptern verkar funka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.