Semesterkartan


Av 50 lediga dagar så har jag åkt 36 gånger, vissa lite längre vissa kortare turer.

Magen har spökat nästan hela tiden och jag har tappat lusten att åka, i alla fall längre turer. Det är inte kul. Även under korta turer har behövt snabbt söka toa.

Jag pressade mig att åka längre turer för att kunna göra 1000-mila service som jag hade bokad. Men det kändes korkad att göra det, så jag avbokade service & däckbytet. Får göra det i höst eller nästa år helt enkelt. Varför pressa sig att åka för att kunna göra en sketen service? Visst det är bättre att bränna tid (medan de gör service o däckbyte) under semestern, än under arbetstid, men det är inte värt att åka skitnödig/fundera om jag behöver leta efter toa som jag gjort. Det var bättre att boka av tiden än försöka nå målet!

Har visserligen läst mejlen (men inte svarat) ibland, funderat & planerat samt räknat ned antal lediga dagar, men det har har varit skönt att vara ledig.

MilTurerTankatBetalatSnittförbrukning
48336210,74 liter3 474,85 kr0,437333

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.