Värst på länge


Av misstag hamnade jag i Store Mosse, jag körde mot nån kvarn, jag kanske skulle ha fortsatt rakt fram, men dels började det bli lerigt, dels fick jag väldigt ont i magen, så jag vände.

Hann inte långt innan jag kände jag snabbt måste på toa. Det fanns inga mackar i närheten. Ska jag ta mig till Värnamo och kolla där? I bästa fall kan jag ta motorvägen hem. Snabbt körde jag mot Värnamo.

Hittade ingen bemannad mack och jag började bli riktig nödig. Jag åker till sjukhuset. Knep så hårt jag kunde till jag kom fram till sjukhuset. Fick stanna och knipa ännu hårdare och försökte gå så. Klarade mig till toaletten och det var värsta jag varit med på länge.

Som tur hade jag handsprit med mig för det saknades där, kan vara så att ingen bli smittat på sjukhuset och ingen smittar där!

Stannade och hälsade på en hojkompis på Götaström och tog en låda mat med mig hem. Stoppade matlådan i två plastpåsar och tog motorvägen hem. Det hade börjat sippra ut lite sås, men det hade fångats av första plastpåsen.

Nu har käkat upp den goda maten och lagt undan en portion till kvällen. Rekommenderar maten där. Har inte på värdshuset än, men det kanske jag gör nån gång framöver.

Mätarställning: 6373. 20,4 mil blev det. Tankade 9,06 liter när kom tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.