Blev dålig


Tror att jag blev dålig av andra vaccinet. Första sprutan fick jag ont i armen bara, den här gången hade jag ont i hela kroppen igår. Fick mer ont i armbågarna och det blev mer domningar i fingrarna. Huvudvärk på köpet. Mycket bättre idag. Tog inga piller igår, smorde med Linnex där jag kom åt bara.

Det kan vara en slump att jag hade och har ont i kroppen med förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.