Ut en sväng till


Efter att ha jobbat en timme till och förberett måndagens uppdatering, så drog jag iväg.

Det var små kaotiskt i trafiken. Torghandel + gatuarbeten x 2. Hann inte långt innan det började regna, men en bit utanför Jönköping slutade det regna. Men sen träffade jag Sprida som var ute och skurade, värst var et utanför Mullsjö där det skurade i flera kilometer. Men kläder hann bli ”torra” innan jag kom hem.

Hittade en ny väg ut från Jönköping, som jag provade på vägen tillbaka med. Värst var det när jag skulle ut, hamnade i en korsning med kraftig lutning och något dålig sikt. Ska inte ta den när jag ska köra ut, men ska ta den flera gånger på vägen hem.

På ett ställe möte jag en svenskreggad bil som trodde att det var vänstertrafik. Klarade mig helskinnad från det mötet.

Mätarställning: 3152. 7,5 mil blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.