* . *


  • Vägen utanför mig stängdes av igår för VA-arbete. Fan vad tyst det blev 😮 Kom på det under dagen att inget oljud från trafiken hördes! Än tystare blev det igår kväll och i natt. Inga bilar som kör 60-70, dunka dunka musik mitt i natten, … Mopederna hörs lika mycket, de verkar köra på trottoaren istället!
    Få se när den etappen klar. Hela sträckan ska 6 veckor.
  • Tog lite längre lunch idag och åkte till Öster och köpte frallor. Fick ju förstås ta omvägar ut och tillbaka pga. VA-arbetet. Tog en kort tur med, var typ till Axamo och tillbaka.
  • På torsdag ska hojen ut innan 08. Garaget ska sopas. Hoppas att det inte är isigt på morgonen! Det har hotas med regn i morgon kväll och så minus på morgonen, det är ju fortfarande april.
  • Igår kväll såg jag att 18-59 åringar som tillhör riskgrupp kan vaccinera sig här. Inte på min vårdcentral dock. Kollade i morse och texten hade ändrats, då bokade jag tid. Så första sprutan tar jag på fredag morgon, sista april/valborgsmässoafton. Ska ta en lugn promenad dit imorgon för att se exakt hur långt tid det tar dit. Hoppas att magen är lugn då! Vill inte gärna ta hojen dit, utifall att jag blir yr eller så av vaccinet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.