Ut en stund


Kändes bra i magen så jag åkte till Öster för att köpa frallor. De öppnade inte förrän 11 såg jag och det var dryga halv timmen till det. Så jag åkte runt lite istället för att vänta så länge utanför.

Kände att det inte var läge att åka längre sträckor och jag lär behöva uppsöka toa inom kort. Kom tillbaka till stan och åkte till Öster igen. De hade inte surdegsfrallorna jag ville ha 😦 Köpte en räkmacka och en bulle istället och åkte hemåt.

Behövde inte rusa in på toa, men bråttom var det.

Tänkte passa på att raka huvudet när jag ändå hade linser på mig, men sen kom jag på att jag hade glömt att ladda trimmern, så jag nöjde mig med att trimma skägget innan duschen.

Mätarställning: 2390. 3,3 mil idag och 4 km den 16:e (när jag åkte och köpte surdegsfrallor på Söder senast.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.