Första repo


Fick höra i helgen att att lösningen jag hade implementerat i oktober 2020 (Failover på resterande AG när en AG gör failover) kanske inte är så säker som jag trott och att jag kan lägg det på GitHub.
Gjorde det idag https://github.com/SahFari/AG-Failover. Det var mitt första där! Vet inte om jag gjort efter alla konstens regler eller ej, men det lär jag väl höra misstänker jag, om någon hittar dit vill säga 😉

Har ju testat lösningen större en hel del själv innan jag lade ut det i andra miljöer.

Jag vet med säkerhet att det har funkat 2 gånger. Sen har jag använt det flertal gånger när jag patchat servrarna genom att göra failover på en AG, då har resten följt med inom 30 sekunder (allt synkats klart inom 30 sekunder).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.