Var till vårdcentralen idag


Inför årlig kontroll behövde det tas lite blodprover. Så jag bokade tid, sa att jag bodde på väster och helst ville till labbet på väster. Inga problem. Bokning gjordes, jag skrev ner tiden och senare fick jag en bekräftelse som jag bara tittade lite snabbt på.

Så jag knallade dit, till min vårdcentral, för att höra att de inte har labb längre, eller jo, men bara tidigt på morgonen. Skit ska jag till öster, några kilometer bort på typ en kvart? Hinner inte ens hem för att byta till MC-kläder, köra i bästa fall 40, trots alla gatuarbeten. Måste ringa och avboka.

Fick numret dit och jag ringde på vägen hem. Det visade sig att jag inte skulle dit heller, utan till min gamla vårdcentral!

5 minuter till godo var jag framme, lite svettig. Blev kallad in innan 09 och jag sa som det var (hade inte hunnit sitta en kvart innan provtagning). Det var tydligen inga problem denna gång.

Så nu får jag hoppas att jag inte får ont i halsen/bli förkyld innan läkarbesöket nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.