Nya hojen är hemma


Åkte till Nässjö och hämtade den nya hojen, en blå MT-09 😮

Det var jobbigt att åka med scootern (NMax) dit. Och det kändes jätte konstigt att sätta sig, starta och köra iväg med MT-09 efter ha åkt med scootern timmen innan!

Var verkligen min gamla blåa MT-09 så hög? Var verkligen dragläget så, …. Men det tog inte lång stund innan jag anpassade mig till den nya hojen 🙂

De hade flyttat över sidostöd, centralstöd och sänkt hojen (på begäran), men missat att flytta över milen 😉 så det stod på 0 ! Hur lätt var det att mata en nolla i appen körjournal? Fick skriva en 1:a så att det skulle bli rätt i appen.

Appen har dessutom en max gräns på antal fordon, 4 st. Och denna är nummer 5! Vad göra? Rensa allt och börja på ny kula och missa all data och statistik (de har jag visserligen en SQL databas). Nä, jag bytte namn på första hojen CBF650SA. Men då ville den fortsätta från 6700 mil! Få se om det blir rätt nu när jag satte en 1:a istället.

Hojen kostade mig 60000 kr. Fick en del grejer på köpet (buff, nyckelband, tankskydd och handskar som jag ska använda som använda som trädgårdshandskar 🙂 Man tackar!

Försäkringen gick på 6 332 kr/år.

Få se när det blir dags för 100-mil service! Kommer inte åka så mycket med denna, men hoppas kunna göra den servicen i år i alla fall.

Nu måste jag verkligen äta lunch. Har yrsel och huvudvärk och märkte att jag börjar bli grinig (griningare heter det kanske?) Så det får bli lunch/middag nu vid 15:00. Mellis var ju strax efter 09.

Tankade 10,31 lite. Mätarställning: 46!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.