Inte så bra


Touchade en hare med bakdäcket 😥 Den verkade klara sig trots det och sprang iväg. Var lite skakis och ledsen nån halvtimme efter det och kollade extra mycket efter vilt. Hann stanna för ett rådjur lite senare i alla fall.

Var till Sandhem först och lyckades slippa köra där de höll på att asfaltera. Körde in på en gata som jag trodde skulle leda till något bra. Det gjorde det inte, det var en järnvägs övergång för gående. Man kunde leda cykeln med visserligen, men jag ville inte ens prova att leda motorcykeln!

Tog flera grusvägar innan jag kom till Dalum & Blidsberg.

Tänkte passa på att vara lite kulturellt för en gångs skull. Letade efter en stenbro till som jag hade sett skylt om. Hade redan fångat en på bild och missat en (hittade inte den grusvägen).

Såg skylt (pil) mot stenbron, lite för sent, så jag åkte vidare för att kunna vända. Såg bron på höll när jag passerade en annan bro. Tänkte att man kanske kan komma in från andra sidan. Såg lite för sent att det jag var på väg mot privatområde. Det var för tajt för att vända och för backigt för att sparka mig bakåt. Lyckades kliva av (hojen stod för rakt) och dra hojen bakåt en bit för att åter kunna kliva på och åka tillbaka.

Det fanns en lite parkeringsplats så jag parkerade dit och gick 100 meter i värmen för att märka att man kommer upp på själva stenbron, men inte en chans att kunna se valven, så då var det bara att vända tillbaka och undvika trampa på hundskit och mördarsniglar.

Senare såg jag skylt mot en annan bro (oklart om det var stenbro eller ej), men såg varning om stenskott och såg att det var grus på tjärrbädd 😦 Så jag vände.

Efter det var en skylt om annan kulturell ställe, men nr jag var där såg att det var en by man skulle gå runt och kolla, värmen. Så jag åkte vidare hade då fått mer ont i magen med.

Väl hemma fick jag rusa in på toa, 2 gånger , så det var tur att jag vände hem.

Klockan är 12:30. Det är definitivt dags för lunch (det var typ 6 timmar sedan jag åt något.

Mätarställning: 41884. 21 mil blev det idag. Tankade 6,18 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.