Ny parkeringsplats


Fick en parkeringsplats under huset 🙂 Gäller från 1 september. Det är en bra plats det, väg på en sidan.

Åkte till stan och skrev under kontraktet vid 10. Platsen i förrådet är uppsagd och jag lämnade tillbaka taggarna redan nu. Den granne vars plats jag fått låna är bortrest till mitten av september, så jag kan stå där tills jag får nya platsen.

Om grannen kommer tillbaka så får jag leta efter annan plats (kanske en annan granne som är bortrest? eller i parkeringshuset mittemot mig). Kommer de tillbaka tidigare så gäller det för en eller 2 dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.