Första arbetsdagen, 4000 mila service, lånehoj


Åkte till Nässjö för att lämna in hojen för 4000-milaservice (39444 stod mätarställningen på). Den kanske behöver nytt backdäck förutom det som var beställt tidigare: service, byte av drivpaketet och tankskydd.

Fick låna en hoj hem. Tracer 700 föreslogs det. Kommer jag upp på den? Då blev det en XMax 125:a.

O fy vad det var jobbigt att köra den. Har ont överallt 😦

Fick inga instruktioner och frågade själv inte heller. Ingen växel och ingen koppling hittade jag. Vad är det automat på den? Var sätter jag fötterna? Hur stannar jag? Ingen fotbroms. Det som jag trodde var koppling, var broms fram, så det nitades! Som handbromsen var broms bak! OK. Få se hur det går.

Kröp lite närmaste sträckan och sen till mackan för att tanka. Tankade den med 5,14 liter, så den rymmer inte så mycket mer!

Men jag kom upp i fart till slut och tog gamla vägen tillbaka. Det var jobbigt att köra 80 och jag fick mer domningar och värk i mina händer o underarm.

Kunde förstås inte krama tanken heller och satt för högt upp med låren så fick nästan kramp.

Inte kunde jag ta motorvägen hem heller, hade inte velat det heller med den, så då fick jag åka genom Huskvarna, …. Jag slapp trafiken, som tur var.

Det var en som körde om mig på 40-sträckan. Ska jag köra som moppe kanske? Nä, hon ville köra 60!

Får ta och stretcha och massera mig efter det här.

Så lätt man glömmer bort hur en moppe går!

Annars var det första arbetsdagen. Nästan 7000 mejl att gå igenom. De flesta var larm. Inte kunde jag stänga larmen heller, mitt admin-konto var låst, förmodligen hade lösenordet gått ut och jag fick vänta på kollegorna att droppa in för att få hjälp med det. Bara 20 mejl kvar att gå igenom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.