Bokade servicetid


Åkte till Nässjö och köpte ”portabel” kedjespray.

Passade på att boka tid för 4000 mila service. Det blev kl 7 den 21 juli. Borde ha bokat tid tidigare. Åker dit på måndag 20 juli och lämnar hojen. Får låna en hoj under måndag och tisdag. Det är den stora servicen och det lär kosta. Sen blir den så gott som en ”ny” hoj!

På en smal väg (mot Ryssby) fick jag bromsa till och flytta på mig åt sidan så mycket jag kunde. Den bil som körde mot mig i hög fart vägrade flytta på sig en millimeter.

Senare blev jag bjuden på grus på tjärbädd till lunch. Tackade nej till den. Det är ju en smal väg och något kurvigt. Ville inte ge mig in på en garagevändning så jag körde den. Det var inte så lång sträcka som tur var.

Jag var lite orolig för magen under turen. Har lite mer domningar nu.

Mätarställning: 38037. 10,2 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.