Ryggskott eller sträckning?


Vet inte om jag sträckte mig eller om det är mildare variant av ryggskott som jag åkte på i morse. Hur som helst högg det till i ländryggen när jag stod i duschen och sträckte mig för att plocka fram schampot.

Är inte lika låst i ryggen och har inte lika ont som för några veckor sedan, men ont har jag. Jag var inte riktig bra efter det ryggskott jag fick i mars heller. Som tur var så är det inte lika denna gång.

Har smort mig och tagit Alvedon+Ipren. Tog en kortpromenad tidigare och det kändes.

Skickade efter Linnex. Det går åt!

#####

Pratade med en granne som ska resa till dalarna idag. Jag får låna deras parkeringsplats under sommaren 🙂 Få se när jag är bra i ryggen så jag kan flytta hojen hit. Lär inte bli denna vecka i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.