Strul, …


Det har varit många avbrott på wifi/internet. Blev utslängt från Skype flera gånger idag. Till slut plockade jag nätverkskabeln, den längsta jag hade. Men så hade jag ingen anslutning från den som är närmast så jag fick dra från hallen. Få se om jag snubbar på den!

Sen var jag hämtade paketet. Eller ja, det enligt appen var paketet framme, men inte jag kom till Hemköp. Så jag gick hem. Senare under mötet fick jag sms att paketet hade kommit så jag gick efter jobbet och hämtade det.

Telefonen är nu uppdaterad och jag läste tillbaka en backup på den. Men sen kom flera tal avbrott när den försökte ladda ner mina appar. Hade ingen internet anslutning. Valde att starta om routern ett antal gånger. Nu fortsätter nerladdningen. Få se om jag får flera avbrott. Tappade internetanslutningen minst 3 gånger.

Men jag lyckades fixa det viktigaste, mobilt bankid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.