¤.¤


Vet inte om det var klokt att beställa senaste ajFån (SE version 2) eller ej. Men det gjorde jag igår. Leverans om en vecka.

Var det smart att köpa det i dessa tider?

Gjort är gjort. Det visar sig om det var klokt eller ej.

Min nuvarande (också en SE) har jag varit väldigt nöjd med, men den börjar gå allt sämre. Sen är det frågan om den ens funkar efter nästa version av programvaran.

Helst ville jag förstås ha den som hade flest och bäst kamera, men den var alldeles för dyr och alldeles för stor. Denna är snabbare och har bättre kamera och inte så stor. Den är visserligen större än min nuvarande, så jag får se hur det är att bära den. Det lär bli jackfickan när jag kör hoj.

F.ö. har jag fortfarande ont i nacken, huvudet, magen (annan typ av magvärk). Det känns att det är höften, men det är det inte riktigt, utan det är vänster sida av ländryggen.

Bamyl som hjälper mig bäst mot huvudvärk fick jag sluta med, då jag fick annan ty av magvärk. Dessutom började jag blöda näsblod. Jag kan få näsblod (pollenallergin) och ämnen i Bamyl & Treo förstärker det hela. Så jag fick sluta med Bamyl och huvudvärken är åter sämre.

Har fortsatt smörja mig med Linnex. Tror att det börjar bli dags att skicka efter en ny snart. Försökt att massera och stretcha. Det är fel tid att anlita naprapaten. Det blir svårt att hålla avstånd på minst 2 meter om man vill ha behandling! Får fortsätta titta mot hans lokal från lägenheten än så länge!

Har åter fått ont i halsen, så jag får fortsätta hålla mig borta från folk. Tempen är fortfarande under 35,5.

Pratade med en sköterska i Värnamo. Hon gick med att skicka tillbaka remissen till Jönköping. Visst jag får vänta ännu längre att komma till en ortoped, men som läget är så är bästa lösningen att skjuta det på framtiden och härda ut. Mina händer och fingrar är varken bättre eller sämre. Om det hela skulle leda till operation, ja, då är det helt fel läge för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.