Ryggskott & tankskada


Åkte till Omberg. Stannade och handlade i Gränna. Väl tillbaka i Jönköping av någon konstig anledning tappade jag greppet när jag skulle leda in hojen i förrådet/garaget. Tanken fick sig en skada när den gled ner mot dörrkarmen 😦 Och jag fick ryggskott när jag försökte hålla emot och leda upp den.

Fan 😦

Med möda kunde jag fortsätta, leda in hojen och låsa den.

Sen tog det tid att ta mig hem.

Jag måste hitta bättre ställa att parkera hojen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.