Har ränt runt lite, …


Har varit ut några gånger idag.

Var först till torget och handlade blommor, … Tillbaka hem och fixa lite. Ut till stan och handla, bl a besticklådor. Tillbaka hem och spackla och sätta upp lite grejer, samt 2 gardiner. Är inte nöjd med gardinen, med får byta sen. Behöver flera, eller ska jag skita i att sätta upp gardiner?

Ut och käka lunch och tillbaka hem. Har inte lagat mat hemma än, har blivit mackor, sallad som jag köpt, eller inget alls.

Hade rätt så ont i magen igår kväll och det lär jag få nu med då jag åt för mycket. Var vrålhungrig.

Har gått igenom 2 lådor till. Ska ta en till och försöka plocka undan grejer från köksbordet sen får det vara. Orkar inte mera. Det är 4:e veckan med oreda hemma och gillar det inte. Men orkar inte hålla på att fixa heller.

Städfirman hörde av sig vid 11:40. De var klara 🙂

Jag tror att jag behöver köpa nya jacka. 2 gånger frågade folk om de får parkera här/där och hur de ska pröjsa. Jag jobbar inte som parkeringsvakt, men jag tror att …. blev svaret.

Nu när det slutat regna så är jag bra sugen att ta ut hojen, men nä, det ska jag inte göra. Blev extra sugen när jag såg en motorcyklist åka med sin HD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.