Det går framåt


Sov ännu sämre i natt. Hade mycket ont i ryggen.

Plockade ner lite grejer i källaren innan jag gick 2,5 km till arbetsterapeuten.

Fick prova på och köpa skena till både vänster och höger hand. En tejp fick jag till mitt droppfinger.

Får ha skenorna på under natten, men helst under dagen med. Vi ska ha en avstämning i januari. I 10 veckor ska jag ha dessa på mig för att se om det blir bättre med domningarna. Blir det inte det blir det återkoppling till läkaren. Kan vara strul med karpaltunnel. Tyder på det i alla fall.

Åkte sedan till min gamla lägenhet och där låg dörrmattan. Slängde den och tog bussen tillbaka stan. Åt mellanmål, handlade och gick tillbaka hem och fortsatte att packa upp. Torkade lite här och där med. Det var inte riktigt städat överallt.

Gick i det snorhala väglaget (det regnade och det hade blivit isigt) och käkade en sen lunch. Tillbaka hem och fortsatte packa upp. Det blev än flera turer till källaren.

Upptäckte att jag inte hade koppling till internet runt 15:30. Gjorde de tester som jag ändå hade blivit uppmanat att göra och ringde till leverantören. Efter att suttit i kö i lååååång stund och så upptäcktes det att det hade blivit konflikt med olika tjänster. Så nu har åter fått kontant med nätet. Jag som hade flyttanmält i september redan. Det var detta jag ville undvika. Jaja, nu är det fixat.

Packade upp så mycket jag orkade innan jag gav upp pga värk.

Rätt så mycket är undanplockade, men jag tvivlar på att jag får plats med allt. Om inte det görs en rensning i källaren först.

Försökte åter sätta upp en taklampa i hallen, men det gick inte jag är för kort för den här lägenheten, eller så är det högre i tak här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.