Torpa Stenhus


Åkte till Torpa Stenhus idag. Åkte några nya vägar idag, flera grusvägar. Så jag tvättade hojen när jag kom tillbaka.

Var till Svenljunga med och käkade tonfisksallad.

De flesta vägarna var OK, men jag tog några stora vägar på vägen tillbaka. Flera små vägar har tendens till blödande asfalt. Hade tänkt att ta några vägar, som visade sig genomgå ”skönhetsoperation”, i form av fuskasfalt, oljegrus. Så dessa vägar tog jag icke. Hade visserligen hamnat på en sån väg tidigare på morgonen. Det var inte skyltad, inte från det håll jag kom. När jag kom till korsningen såg jag att 2 av de andra 3 vägarna var skyltade, så dit åker jag inte på ett tag.

Det var 29 grader varmt, så det var kämpigt att åka idag 😦

Det gick bättre att ta på sig stövlarna idag. Det känns dock i fötterna, speciellt den vänstra foten. Inga skavsår, men rött är det.

Mätarställning: 26949. 36,9 mil blev det idag. Tankade 5,95 & 9,32 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.