Hjo


Var till Hjo och käkade skaldjurssallad, samt sorbet.

På vägen dit mötte jag en räv. Det var inte igår.

I Bankeryd så snackade jag med en som körde el-moppe. En variant som inte var ute i marknaden. Provkörde den. Det var annorlunda. Man styrde inte med styret utan med fotplattan! Garagevändningen var intressant! Denna modell kan man registrera som EU-moppe, annars räknades det som cykel! Detta med tanke på att det inte krävdes hjälm. Jag hade dock hjälm på mig.

Höll mig inom budgeten, 20 mil dag.

Tankade 7.91 liter. Mätarställning: 25853. 19,2 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.