Gammal Samarin, …


Känner mig bättre, efter en veckas (extra mycket) magvärk samt lite rännande på toa de sista dagarna. Har varit hemma sedan sista april. Nja, var till affären en stund i helgen o så var jag och köpte en sallad idag.

Minskade på ätandet rejält de senaste dagarna och fick förstås yrsel och huvudvärk på köpet. Detta trots intag av vätskeersättning.

Gick ut idag och köpte sallad till lunch. Fick bra ont samt sura uppstötningar. Vinägretten var extra syrlig idag.

Hade hittat några påsar Samarin i en jacka så jag använde en av dessa. Svepte i mig det som visade sig vara några år gammal Samarin (bäst före var i mitten av 2016). Smakade fan gjorde det och jag fick inte bort den dåliga smaken trots att jag först försökte spotta ut det jag inte hade svalt ner. Sen försökte jag med olika gurgla, dricka, tugga annat för att få bort den dåliga smaken. Några timmar senare lyckades jag med det.

Men magen gillade inte heller det jag fick i mig heller. Sved och gjorde extra ont. Det börjar kännas bättre nu vid 20. Maten åt jag vid 13, så det har tagit en stund att magen har lugnat ner sig.

Såg se om jag behöver springa på toa, av maten eller/och den unkna medicinen.

Så min långledighet slutade inte så bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.