Torpön, glasögonen, blinkers, försäkringen, …


Mina blinkers funkar nu! Till 95% i alla fall. Det händer att det fastnar i visst läge ibland.

När jag kom hem så hade jag fått brev från gamla försäkringsbolaget att jag inte har betalat mc-försäkringen. Att enligt lag bla bla bla. Ringde direkt och väntade bra länge innan jag kunde berätta att jag bytt bolag. Ja, det kunde de se. Det nya bolaget har missat att skicka in ändringen 😦 Men det var bara att riva lapparna 🙂

Tänkte byta från linser till glasögonen och plockade fram fodralet från mc-jackan. Båda kuddarna till glasögonen hade gått av 😮 Hur fan kunde det ha gått till?

Åkte direkt till stan och fick glasögonen lagade 🙂

Det gick bättre att åka idag. Var lite orolig i magen när jag åkte, men det försvann. Fick mera värk, men det det blev bättre nån timme senare.

Delade på ett kex och tuggade 3 gånger under resan. Åt lunch kl 15 när jag kom till Tenhult. Tänkte att det inte är lång hem. Är orolig i mage nu.

Tog rygg på en annan motorcyklist. Tänkte att det får bli en överraskning. Han åkte mot Tranås. Det var inga nya vägar han tog inte. Han fortsatte vidare, medan jag körde in i Tranås. Efter lite sightseeing åkte jag vidare mot Torpön. De öppnar imorgon och färjan gick inte heller. Det var ändå tur det, för jag hade inga kontanter ändå.

Så jag fick åka samma väg tillbaka. Vart ska jag nu då? Åkte runt lite innan jag bestämde mig för att vända hem och käka lunch. Det blev en hel del stora vägar, men jag passade på ta småvägar med. Ett par nya väga blev det. Ska testa några andra vägar jag såg under färden.

Det första lediga dagen det. Är ledig till 2 maj. Få se hur de andra dagarna går.

Mätarställning: 22138. 30,2 mil blev det idag. Tankade 7,77 & 6,07 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.