Bokad tid för däckbyte, problem med blinkers


Tycker att det snart är dags för däckbyte. Så jag skickade mejl vid 06 (på vägen från MC-parkeringen till jobbet) och undrade om de hade tid för däckbyte.

Inom en kvart fick jag svar! Kul att flera är morgonpigga! Så nu ska jag tillbringa Valborg (11-12) i Nässjö och byta däck! Hade nog inte vågat ta mig till Uppsala som hade tänkt ändå. Så det är lika bra att byta däck istället. Tror att det är max 150 mil jag har att köra på dem.

När jag skulle hem så märkte jag att blinkers inte slutade signalera. Men jag har ju tryckt på knappen. Märkte då att det hade fastnat i det läge (dit jag hade tryckt knappen) och inte automatiskt ställt sig i mitten. Så jag är tvungen att tryckta tillbaka knappen till mitten för att kunna stänga av den.

Skickade en ny fråga och undrade om det går att smörja knappen (med infogad bild). Annars lär det behövas bytas 😦 Har någon varit på den, eller är det slitage?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.