För varmt att åka idag!


Note to self: Åka aldrig förbi S. Svinhult! D.v.s. om du vill åka i spårig grusväg för att sedan mötas av skylten privatväg. Det var ingen rolig väg att åka och jag fick göra det 2 gånger då jag blev tvungen att göra U-sväng.

Annars åkte jag flera grusvägar idag. Den näst sista var inte lika jobbig som den som passerar S. Svinhult, men jobbig ändå. Tror att de hade fyllt på extra grus, så jag var inte glad att åka den heller. Jag har ju inte rätt verktyg för det, kunskap och rätt däck.

Så jag slutade trippen med att tvätta hojen.

Fick mer ont i magen under färden och det hjälpte inte att stanna och gå runt lite. Nu är jag hemma och lagar mat. Få se om den blir klar om 45 min. Får ta vätskeersättning nu.

Det var en svettig dag, japp, för varmt 😦 Det var 19-21 grader vilket jag tycker är för varmt.

Tankade 6,26 l. Mätarställning: 21672. 12,3 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.