Ut en sväng


Var ut en sväng idag med, tills jag kände att jag måste hem.

Dels hade jag mer värk, dels behövde jag gå på toa. Klarade mig hem. Tog omvägar för att slippa trafikstockningen.

Tyckte mig se 2 ormar på vägen. Är det inte för tidigt för huggisar? Hoppade till lite hur som helst och undvek dessa.

Använde Detecht både igår och idag. Det blev fina kartor igår. Idag så stoppade jag aldrig utan pausade så fort jag stannade för att ta en bit kex. Hade tänkt att pausa den när jag stannade för att tanka, men gick det inte att logga in på telefonen. Så jag var tvungen att starta om den. Dagens karta var borta 😦 OM det var nu var den som sabbade telefonen eller andra appar vet jag inte. Som tur var funkade Quantified Maps så jag har en karta på dagens tur.

Är rätt så hungrig nu, åt ju mellis efter 08. Väntar på att maten blir klar. Förhoppningsvis kan jag äta lunch kl 14.

Mätarställning: 21549. 13,4 mil blev det idag. Tankade 4,65 liter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.