/* – */


Sov dryga timmen, innan jag vaknade av värk i nacken o huvudet. Vad är klockan och hur länge har jag sovit? Kollade luren och såg att jag fått 2 mejl till jobbet.

Ena handlade om för lite diskutrymme för tempdb. Loggade på och såg att den servern, en i AG miljön, hade inte långt kvar och utrymmet krympte med 1% var 5:e/10:e minut.

Det var dock inte fel på själva AG, utan det var en session som käkade utrymmet. Bestämde mig att avbryta sessionen till slut. Sessionen hade startat strax efter 17:30 och var inte klar vid 00 när jag avbröt den.

Efteråt tänkte jag att jag kunde ha väntat en kvart till. Men andra sessioner hade börjat och jag var orolig att utrymmet skulle minska i större takt.

Får fundera om det inte är dags att dubbla tempdb till 40 GB.

Hur som helst jag inte kunnat somna om och huvudvärken är sämre. Jag ska inte ta mer Bamyl. Magen tål den inte längre. Har tagit 3 Bamyl den senaste veckan.

Fick nackspärr för en vecka sedan, mycket ont i skallen och en del yrsel. Var hemma torsdag-onsdag. Jobbade visserligen lite på lördag, dryga halvtid på måndag och heldag hemifrån (av och till).

Det har inte blivit så mycket sömn (ännu sämre sömn) den gångna veckan och nu detta.

Få se om Linnex och stretch fortsätter att hjälpa mot huvudvärken.

Det blev en del spring på toa igår. Vad hade jag ätit de gångna dagarna? Har slutat föra matdagbok.

Kollade journalen igen och såg att kirurgen hade skrivit (när han skickade remissen) att detta är inget för honom om det inte är något fysiskt, och om värken fortsätter och blir sämre så hade hade han föreslagit Dilaudid-Atropin.

Jaha, vad är det? Nä, fan inte morfin 😦 Där vill jag inte hamna.

Han har inte hört av sig än. Jag tror att jag hamnat mellan stolarna igen. Får kolla med vårdcentralen. Han hade sett röntgensvar den 13 februari. Och kontraströntgen visade ju inga fel som kirurgen kunde åtgärda.

Klockan är 03:26.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.